ჩვენს მაღაზიაში ღვინოები შემოდის ფარული დეგუსტაციის გზით.
სპეციალური კომისია აფასებს ღვინოს, რაც იმას ნიშნავს, რომ მოწვეული 4 ან 5 პროფესიონალი დეგუსტატორი შეფუთულ მდგომარეობაში მყოფ ბოთლებს სინჯავენ. თუ მათი შეფასებით, ღვინოს არ აქვს მიკრობიოლოგიური ან სოკოვანი დაავადება და ამასთანავე ორგანოლეპტიკურად განვითარებულია, მაშინ ისინი შეაფასებენ ღვინოს 5 ქულიანი სისტემით. იმისათვის, რომ ღვინო მოხვდეს 8000 მოსავალის თაროზე, მან მინიმუმ 3 ქულა უნდა მოაგროვოს.
თუ გსურთ რომ თქვენი ღვინო მოიტანოთ დეგუსტაციაზე, ერთი ბოთლი ნიმუშად უნდა დატოვოთ ჩვენს თაბუკაშვილის ფილიალში 11:00-დან 18:00-მდე. ამასთანავე, ბოთლს თან უნდა ახლდეს შემდეგი ინფორმაცია, რომელსაც ადგილზეც შეავსებთ:
1) ღვინის ტიპი
2) მოსავლის წელი
3) ტექნოლოგია
4) თქვენი სახელი და გვარი
5) ტელეფონის ნომერი
6) ელ-ფოსტა
7) კომპანიის სახელი თუ ეტიკეტზე მითითებულია ტექსტი, მაშინ ინფორმაციის დატოვება არ არის აუცილებელი.