ღვინის შესახებ
ჩინური ერთ-ერთი რთულად სამუშაო ჯიშია. ღვინო დაყენებულია ტრადიციული ქართული მეთოდით - ქვევრში. გამოირჩევა წიწვოვანი, თხილეულისა და ჩირის არომატებით. გემოზე იგრძნობა ხისტი ტანინები, გამოკვეთილი კურკოვანი ხილი და ხანგრძლივი დაბოლოება.
ღვინო იდეალურად ეხამება თეთრი ფრინველის ხორცსა და სოკოს რიზოტოს.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი
მოცულობა
750მლ
არომატი
- ტროპიკული ხილი
გემო
- თეთრი ხილი
ტექნოლოგია
- ქვევრი
ჯიში
- ჩინური
ადგილი
- ბოლნისი
რეგიონი
- ქართლი
წელი
2019
ღვინის შესახებ
ჩინური ერთ-ერთი რთულად სამუშაო ჯიშია. ღვინო დაყენებულია ტრადიციული ქართული მეთოდით - ქვევრში. გამოირჩევა წიწვოვანი, თხილეულისა და ჩირის არომატებით. გემოზე იგრძნობა ხისტი ტანინები, გამოკვეთილი კურკოვანი ხილი და ხანგრძლივი დაბოლოება.
ღვინო იდეალურად ეხამება თეთრი ფრინველის ხორცსა და სოკოს რიზოტოს.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი