ჩინური ერთ-ერთი რთულად სამუშაო ჯიშია. ღვინო დაყენებულია ტრადიციული ქართული მეთოდით - ქვევრში. გამოირჩევა წიწვოვანი, თხილეულისა და ჩირის არომატებით. გემოზე იგრძნობა ხისტი ტანინები, გამოკვეთილი კურკოვანი ხილი და ხანგრძლივი დაბოლოება.
ღვინო იდეალურად ეხამება თეთრი ფრინველის ხორცსა და სოკოს რიზოტოს.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი
- ტროპიკული ხილი
- თეთრი ხილი
- ქვევრი
- ჩინური
- ბოლნისი
- ქართლი
ჩინური ერთ-ერთი რთულად სამუშაო ჯიშია. ღვინო დაყენებულია ტრადიციული ქართული მეთოდით - ქვევრში. გამოირჩევა წიწვოვანი, თხილეულისა და ჩირის არომატებით. გემოზე იგრძნობა ხისტი ტანინები, გამოკვეთილი კურკოვანი ხილი და ხანგრძლივი დაბოლოება.
ღვინო იდეალურად ეხამება თეთრი ფრინველის ხორცსა და სოკოს რიზოტოს.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი