მარანი მდებარეობს საქართველოს დედაქალაქში, თბილისში. მეღვინეობას სათავეში უდგას მამაო, რომელიც დაბალი ინტერვენციით და ენდემური საფუვრის კულტურით აწარმოებს ქართული ტრადიციული მეთოდით დაყენებულ ღვინოებს ქვევრში. მეღვინეობის ძირითად ფოკუსს წარმოადგენს კახეთის რეგიონი და ამ რეგიონისთვის დამახასიათებელი ყურძნის ჯიშები, თუმცა მარანი ასევე იყენებს რამოდენიმე დასავლურ ყურძნის ჯიშსაც.
მწვანეს ყურძნის ჯიშისგან დაყენებული ტრადიციული ქართული ტექნოლოგიის, ქვევრის ღვინო, რომელიც გამოირჩევა გადამწიფებული ხილის, ჩირების, ხმელი ფოთლებისა და გამხმარი ყვითელი ყვავილების არომატით. გემოზე კი სრული სხეული და ძლიერი, ხისტი ტანინები იგრძნობა.
ღვინო იდეალურად ეხამება გრილზე შემწვარ ხორცს, მექსიკური კარტოფილის გარნირით.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი
- თეთრი ხილის ჩირი
- ნიგოზი
- მწიფე თეთრი ხილი
- ქვევრი
- კახური მწვანე
- უწყინარი
- კახეთი
მარანი მდებარეობს საქართველოს დედაქალაქში, თბილისში. მეღვინეობას სათავეში უდგას მამაო, რომელიც დაბალი ინტერვენციით და ენდემური საფუვრის კულტურით აწარმოებს ქართული ტრადიციული მეთოდით დაყენებულ ღვინოებს ქვევრში. მეღვინეობის ძირითად ფოკუსს წარმოადგენს კახეთის რეგიონი და ამ რეგიონისთვის დამახასიათებელი ყურძნის ჯიშები, თუმცა მარანი ასევე იყენებს რამოდენიმე დასავლურ ყურძნის ჯიშსაც.
მწვანეს ყურძნის ჯიშისგან დაყენებული ტრადიციული ქართული ტექნოლოგიის, ქვევრის ღვინო, რომელიც გამოირჩევა გადამწიფებული ხილის, ჩირების, ხმელი ფოთლებისა და გამხმარი ყვითელი ყვავილების არომატით. გემოზე კი სრული სხეული და ძლიერი, ხისტი ტანინები იგრძნობა.
ღვინო იდეალურად ეხამება გრილზე შემწვარ ხორცს, მექსიკური კარტოფილის გარნირით.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი