ღვინო ქართული, ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიითაა დაყენებული. მუქი ქარვისფერი შეფერილობით, რომელსაც დაკრავს მოწითალო ელფერი. არომატზე იგრძნობა ნედლი ფოთლების ტონი. გემოზეც დაყვება ნედლი ტონები, განსაკუთრებით სოკოსი. აქვს მკვეთრი და სასიამოვნო ტანინი, საშუალო სიმჟავე.
ღვინო საინტერესო იქნება გაისინჯოს 6 წლის დავარგებით. კარგად შეეხამება ფრინველის ხორცს, ნეიტრალური გემოს ყველს, ოდნავ მოტკბო სალათებს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი
- ქარვისფერი
- თეთრი ახალი ხილი
- ატამი
- თეთრი ხილის ჩირი
- ჭერამი
- ქვევრი
- ანდრიას ღვინო
- კახეთი
ღვინო ქართული, ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიითაა დაყენებული. მუქი ქარვისფერი შეფერილობით, რომელსაც დაკრავს მოწითალო ელფერი. არომატზე იგრძნობა ნედლი ფოთლების ტონი. გემოზეც დაყვება ნედლი ტონები, განსაკუთრებით სოკოსი. აქვს მკვეთრი და სასიამოვნო ტანინი, საშუალო სიმჟავე.
ღვინო საინტერესო იქნება გაისინჯოს 6 წლის დავარგებით. კარგად შეეხამება ფრინველის ხორცს, ნეიტრალური გემოს ყველს, ოდნავ მოტკბო სალათებს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი