ღვინო დაყენებულია ხიხვის ყურძნის ჯიშისგან, რომელიც მოყვანილია კახეთში, სოფელ კურდღელაურში. ღვინოს ახასიათებს სანელებლებისა და გრილი, ჰერბალური ტონი. გემოზე იგრძნობა მწიფე ტანინები და ხავერდოვანი დაბოლოება.
ღვინო იდეალურ კონდიციაშია დასალევად და ეხამება ხახვის სუპსა და ჰუმუსს ბოსტნეულთან ერთად.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი
- გარგრის ჩირი
- ჭერმის ჩირი
- სხეულიანი
- ტანინიანი
- ქვევრი
- ხიხვი
- მ.დ. ვაინერი
- კურდღელაური
- კახეთი
ღვინო დაყენებულია ხიხვის ყურძნის ჯიშისგან, რომელიც მოყვანილია კახეთში, სოფელ კურდღელაურში. ღვინოს ახასიათებს სანელებლებისა და გრილი, ჰერბალური ტონი. გემოზე იგრძნობა მწიფე ტანინები და ხავერდოვანი დაბოლოება.
ღვინო იდეალურ კონდიციაშია დასალევად და ეხამება ხახვის სუპსა და ჰუმუსს ბოსტნეულთან ერთად.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი