მეღვინეობის შესახებ
ბინეხის მეღვინეობა საქართველოს დედაქალაქთან, თბილისში, კერძოდ კი ზაჰესში მდებარეობს. ბოლო წლების განმავლობაში იგი ერთ-ერთი წამყვანი მეღვინეობა გახდა საქართველოში. მარნის მთავარი მეღვინე ბაჩანა ხალვაში წლებია რაც უძღვება პროცესებს, მისი შექმნილი არაერთი გამორჩეული და საინტერესო ნიმუში ახსოვს ქართველ ღვინის ენთუზიასტებს. მეღვინეობასთან ერთად იგი ხელოვნებით არის გატაცებული და ქმნის უნიკალურ, ხელნაკეთ სათამაშოებს.
ღვინის შესახებ
ღვინოს აქვს მოყვითალო შეფერილობა, დაბალი ინტენსივობის ყვითელი ვაშლის და მსხლის არომატები. გემოზე ღვინო ჰარმონიულია, დაბალანსებული ტანინებით, დაბალი მჟავიანობით და ხანმოკლე ხილის დაბოლოებით. ღვინო არ საჭიროებს დავარგებას. მიირთვით ქათმის სალათთან, ინდაურის სენდვიჩთან და სოკოს ტაკოსთან ერთად.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3
მოცულობა
750მლ
ალკოჰოლი
13
არომატი
- მწიფე თეთრი ხილი
გემო
- მსუბუქი სხეული
ტექნოლოგია
- ქვევრი
ჯიში
- ჩინური
რეგიონი
- ქართლი
წელი
2019
მეღვინეობის შესახებ
ბინეხის მეღვინეობა საქართველოს დედაქალაქთან, თბილისში, კერძოდ კი ზაჰესში მდებარეობს. ბოლო წლების განმავლობაში იგი ერთ-ერთი წამყვანი მეღვინეობა გახდა საქართველოში. მარნის მთავარი მეღვინე ბაჩანა ხალვაში წლებია რაც უძღვება პროცესებს, მისი შექმნილი არაერთი გამორჩეული და საინტერესო ნიმუში ახსოვს ქართველ ღვინის ენთუზიასტებს. მეღვინეობასთან ერთად იგი ხელოვნებით არის გატაცებული და ქმნის უნიკალურ, ხელნაკეთ სათამაშოებს.
ღვინის შესახებ
ღვინოს აქვს მოყვითალო შეფერილობა, დაბალი ინტენსივობის ყვითელი ვაშლის და მსხლის არომატები. გემოზე ღვინო ჰარმონიულია, დაბალანსებული ტანინებით, დაბალი მჟავიანობით და ხანმოკლე ხილის დაბოლოებით. ღვინო არ საჭიროებს დავარგებას. მიირთვით ქათმის სალათთან, ინდაურის სენდვიჩთან და სოკოს ტაკოსთან ერთად.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3