ღვინო ჩალისფერია, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიით დაყენებული. გადამწიფებული ხილის არომატებით. გემოზე იგრძნობა ძლიერი სიცხარე, რომელიც ყველაზე მეტად დომინირებს, თუმცა არის პიკანტური და სასიამოვნო.
ღვინო საინტერესო იქნება გაისინჯოს 8 წლის დავარგებით. კარგად შეეხამება, აზიურ ტკბილ-ცხარე კერძებს, თხილეულს, შემწვარ თევზს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი
- ქარვისფერი
- გარგრის ჩირი
- მწვანე ჩაი
- ცვილი
- სავსე
- ხავერდოვანი
- ქვევრი
- ხიხვი
- ვაზისუბანი
- მუკუზანი
- კახეთი
ღვინო ჩალისფერია, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიით დაყენებული. გადამწიფებული ხილის არომატებით. გემოზე იგრძნობა ძლიერი სიცხარე, რომელიც ყველაზე მეტად დომინირებს, თუმცა არის პიკანტური და სასიამოვნო.
ღვინო საინტერესო იქნება გაისინჯოს 8 წლის დავარგებით. კარგად შეეხამება, აზიურ ტკბილ-ცხარე კერძებს, თხილეულს, შემწვარ თევზს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი