ანემოს დამფუძნებელი და მეღვინეა ანნა გოდაბრელიძე. ანნა ქართული თანამედროვე მეღვინეობის პიონერი და ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ფიგურაა, ანნა ღვინის ეროვნული სააგენტოს, დამოუკიდებელი სადეგუსტაციო კომიტეტის თავმჯდომარეა. მნიშვნელოვანია მისი როლი ახალგაზრდა მეღვინეების აღზრდაში, იგი საქართველოს ერთ-ერთი წამყვანი უნივერსიტეტის ლექტორი და მეღვინეობის პროგრამის მიმართულების ხელმძღვანელია.
ანემოს საფერავი დამზადებულია ყვარელში მოწეული ყურძნისგან, ყვარელი მდებარეობს კახეთში, საქართველოს მთავარ მეღვინეობის რეგიონში. ღვინოს ახასიათებს ინტენსიური ძოწისფერი შეფერილობა, აქვს წითელი ხილის, ტყის კენკრის, თუთისა და სანელებლების ცოცხალი არომატები. ღვინო არის ახალგაზრდა როგორც არომატზე ასევე გემოზე, ღვინოს ახასიათებს ზომიერი, საშუალო ინტენსივობის მჟავიანობა და ტანინები. აქვს საშუალო სხეული და გემოს ხანგრძლივი დაბოლოება. იდეალურია ახლა მისართმევად და შესაძლებელია მისი დაძველება 2030 წლამდე. კარგად შეეხამება, გერმანულ სოსისებსა და ხორცეულს.
რეზი ცეცხლაძე
მეღვინე,ღვინის ექსპერტი,WSET Level 3
- მუქი ბროწეულისფერი
- ალუბალი
- შავი ქლიავი
- შებოლილი მუხის ტონები
- შავი ქლიავი
- წითელი ხილის მურაბა
- ქვევრი/მუხის კასრი
- საფერავი
- ანემო
- კახეთი
ანემოს დამფუძნებელი და მეღვინეა ანნა გოდაბრელიძე. ანნა ქართული თანამედროვე მეღვინეობის პიონერი და ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ფიგურაა, ანნა ღვინის ეროვნული სააგენტოს, დამოუკიდებელი სადეგუსტაციო კომიტეტის თავმჯდომარეა. მნიშვნელოვანია მისი როლი ახალგაზრდა მეღვინეების აღზრდაში, იგი საქართველოს ერთ-ერთი წამყვანი უნივერსიტეტის ლექტორი და მეღვინეობის პროგრამის მიმართულების ხელმძღვანელია.
ანემოს საფერავი დამზადებულია ყვარელში მოწეული ყურძნისგან, ყვარელი მდებარეობს კახეთში, საქართველოს მთავარ მეღვინეობის რეგიონში. ღვინოს ახასიათებს ინტენსიური ძოწისფერი შეფერილობა, აქვს წითელი ხილის, ტყის კენკრის, თუთისა და სანელებლების ცოცხალი არომატები. ღვინო არის ახალგაზრდა როგორც არომატზე ასევე გემოზე, ღვინოს ახასიათებს ზომიერი, საშუალო ინტენსივობის მჟავიანობა და ტანინები. აქვს საშუალო სხეული და გემოს ხანგრძლივი დაბოლოება. იდეალურია ახლა მისართმევად და შესაძლებელია მისი დაძველება 2030 წლამდე. კარგად შეეხამება, გერმანულ სოსისებსა და ხორცეულს.
რეზი ცეცხლაძე
მეღვინე,ღვინის ექსპერტი,WSET Level 3