საფერავის ჯიშისგან ქვევრში დადუღებული ღვინო ღია ალუბლისფერია, გამოხატული ჯიშობრივი არომატებით. წამყვანია შავი ტყის კენკრისა და ალუბლის არომატები. ასევე იგრძნობა როზმარინის, ტყის ნიადაგისა და თამბაქოს ტონები. სხეულიანი ღვინოა, სახასიათო ტანინებითა და გამყოლი გემოთი. კენკრის ტონები პალეტზეც იგრძნობა.
ღვინო ამ მომენტისთვის ახალგაზრდაა, აქვს დაძველების კარგი პოტენციალი. მოუხდება ხორციან კერძებს.
დეა ფურცელაძე
ღვინის ექსპერტი, ღვინის ტურიზმის და მარკეტინგის მაგისტრი
- მუქი ბროწეულისფერი
- მწიფე წითელი ხილი
- ყავა
- სხეულიანი
- ძლიერი
- ქვევრი
- საფერავი
- კონდოლი
- კახეთი
საფერავის ჯიშისგან ქვევრში დადუღებული ღვინო ღია ალუბლისფერია, გამოხატული ჯიშობრივი არომატებით. წამყვანია შავი ტყის კენკრისა და ალუბლის არომატები. ასევე იგრძნობა როზმარინის, ტყის ნიადაგისა და თამბაქოს ტონები. სხეულიანი ღვინოა, სახასიათო ტანინებითა და გამყოლი გემოთი. კენკრის ტონები პალეტზეც იგრძნობა.
ღვინო ამ მომენტისთვის ახალგაზრდაა, აქვს დაძველების კარგი პოტენციალი. მოუხდება ხორციან კერძებს.
დეა ფურცელაძე
ღვინის ექსპერტი, ღვინის ტურიზმის და მარკეტინგის მაგისტრი