ღვინო დამზადებულია რაჭა-ლეჩხუმის რეგიონში, ხვანჭკარას მიკროზონაში, მოწეული ალექსანდროულიდან კლასიკური მეთოდით და დავარგებულია ფრანგული მუხის კასრებში.
ღვინო ბროწეულისფერია, წამყვანია სანელებლების, კვამლისა და შავი პილპილის არომატები. ასევე იგრძნობა წითელი ბულგარული წიწაკის, ტყის ნიადაგისა და წითელი ვარდის ტონები. აქვს საშუალო სხეული, კარგი მჟავიანობითა და საშუალო ხანგრძლივობის დაბოლოებით. პალეტზე იგრძნობა მუხის კასრში დავარგების ტონები.
აქვს რამდენიმე წელი ბოთლში დაძველების პოტენციალი. კარგად შეეხამება გრილზე შემწვარ თინუსის სტეიკს, სოკოს ტორტელინის პესტოს სოუსით, ძეხვეულის ნაირსახეობას.
დეა ფურცელაძე
ღვინის ექსპერტი, ღვინის ტურიზმის და მარკეტინგის მაგისტრი
- ალუბლისფერი
- ალუბალი
- სანელებლები
- ტყის კენკრა
- ხავერდოვანი
- კლასიკური/მუხის კასრი
- ალექსანდროული
- ხვანჭკარა
- რაჭა
ღვინო დამზადებულია რაჭა-ლეჩხუმის რეგიონში, ხვანჭკარას მიკროზონაში, მოწეული ალექსანდროულიდან კლასიკური მეთოდით და დავარგებულია ფრანგული მუხის კასრებში.
ღვინო ბროწეულისფერია, წამყვანია სანელებლების, კვამლისა და შავი პილპილის არომატები. ასევე იგრძნობა წითელი ბულგარული წიწაკის, ტყის ნიადაგისა და წითელი ვარდის ტონები. აქვს საშუალო სხეული, კარგი მჟავიანობითა და საშუალო ხანგრძლივობის დაბოლოებით. პალეტზე იგრძნობა მუხის კასრში დავარგების ტონები.
აქვს რამდენიმე წელი ბოთლში დაძველების პოტენციალი. კარგად შეეხამება გრილზე შემწვარ თინუსის სტეიკს, სოკოს ტორტელინის პესტოს სოუსით, ძეხვეულის ნაირსახეობას.
დეა ფურცელაძე
ღვინის ექსპერტი, ღვინის ტურიზმის და მარკეტინგის მაგისტრი