მუკუზანი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინოა, ერთ-ერთი უძველესი მიკროზონა საქართველოში, რომელიც საფერავის ყურძნის ჯიშისგან არის დაყენებული. ღვინო დადუღებულია ქვევრებში და დავარგებულია მუხის კასრში. დომინანტური არომატებია ბულგარული წიწაკა, კენკროვანი ხილი, შავი ქლიავი. გემოზე რბილი, ხავერდოვანი ტანინები და მსუბუქი სხეული იგრძნობა.
ღვინო იდეალურად ეხამება ღორის ხორცსა და დამბალ ხაჭოს.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი
- ლალისფერი
- წითელი ხილი
- კლასიკური
- საფერავი
- მუკუზანი
- კახეთი
მეღვინეობა 2015 წელს, სამი ბავშვობის მეგობრის მიერ დაარსდა. სახელიც სიმბოლურად აქედან მოდის. მათ მფლობელობაში სამი ჰა ვენახია, ამიტომ მრავალფეროვანი სახეობებისთის ყურძენს სხვადასხვა მევენახისგან ყიდულობენ. მათი ასორტიმენტი მრავალფეროვანია, როგორც ტექნოლოგიურად ასევე ჯიშობრივადაც, შესაბამისად თვენთვის სასურველი გემოს აღმოჩენას მათი სახეობებიდან ყოველჯერზე შეძლებთ.
მუკუზანი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინოა, ერთ-ერთი უძველესი მიკროზონა საქართველოში, რომელიც საფერავის ყურძნის ჯიშისგან არის დაყენებული. ღვინო დადუღებულია ქვევრებში და დავარგებულია მუხის კასრში. დომინანტური არომატებია ბულგარული წიწაკა, კენკროვანი ხილი, შავი ქლიავი. გემოზე რბილი, ხავერდოვანი ტანინები და მსუბუქი სხეული იგრძნობა.
ღვინო იდეალურად ეხამება ღორის ხორცსა და დამბალ ხაჭოს.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი