ღვინო შინდისფერია. არომატზე მწიფე მაყვლისა და ჟოლოს ტონით. დაბალანსებული სიმჟავითა და ტკბილი კენკრის ტონებით.
ღვინო საუკეთესოა მიირთვათ ახალგაზრდა კონდიციაში. კარგად შეეხამება მჟავე კენკრასა და ხილს, ჩირეულს. ღვინოს ასევე უხდება სიცივე.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი
- ალუბლისფერი
- კენკრა
- სასიამოვნო სიტკბო
- ჰარმონიული
- კლასიკური
- საფერავი
- ქინძმარაული
- კახეთი
ბინეხის მეღვინეობა 1990 წელს დაარსდა, იგი თბილისში, ზაჰესში მდებარეობს. ბოლო წლების განმავლობაში ბინეხი ერთ-ერთი წამყვანი მეღვინეობა გახდა საქართველოში. მარნის მთავარი მეღვინე ბაჩანა ხალვაში წლებია რაც უძღვება პროცესებს, მისი შექმნილი არა ერთი გამორჩეული და საინტერესო ნიმუში ახსოვს ქართველ ღვინის ენთუზიასტებს. მეღვინეობასთან ერთად იგი ხელოვნებით არის გატაცებული და ქმნის უნიკალურ, ხელნაკეთ სათამაშოებს.მეღვინეობა ნაწილობრივ ფლობს ვენახებს როგორც დასავლეთ ასევე აღმოსავლეთ საქართველოში.
ღვინო შინდისფერია. არომატზე მწიფე მაყვლისა და ჟოლოს ტონით. დაბალანსებული სიმჟავითა და ტკბილი კენკრის ტონებით.
ღვინო საუკეთესოა მიირთვათ ახალგაზრდა კონდიციაში. კარგად შეეხამება მჟავე კენკრასა და ხილს, ჩირეულს. ღვინოს ასევე უხდება სიცივე.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი