ღვინოს აქვს საშუალო ქარვისფერი შეფერილობა, მაღალი ინტენსივობის ყვავილების, მწიფე მანგოს, ლიჩის, ატმის და მწიფე გარგარის არომატი. ღვინო არის ხავერდოვანი, დაბალანსებული ტანინებით და სასიამოვნო მჟავიანობით. ღვინო გვაწვდის არომატებში დაპირებულ გემოებს პალეტზე, აქვს ყვავილოვანი და მწიფე ხილზე ორიენტირებული ხანგრძლივი დაბოლოება. ღვინოს აქვს პოტენციალი რომ დავარგდეს. მიირთვით 2024-2028 წლებში, ცხარე ტაილანდურ კერძებთან, საშიმისთან, ლურჯი ყველის ბურგერთან და შებოლილ ორაგულთან ერთად.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3
- გარგარი
- თეთრი ხილის ჩირი
- ნიგოზი
- სხეულიანი
- ტანინიანი
- ქვევრი
- მუსკატური რქაწითელი
- კახეთი
ღვინოს აქვს საშუალო ქარვისფერი შეფერილობა, მაღალი ინტენსივობის ყვავილების, მწიფე მანგოს, ლიჩის, ატმის და მწიფე გარგარის არომატი. ღვინო არის ხავერდოვანი, დაბალანსებული ტანინებით და სასიამოვნო მჟავიანობით. ღვინო გვაწვდის არომატებში დაპირებულ გემოებს პალეტზე, აქვს ყვავილოვანი და მწიფე ხილზე ორიენტირებული ხანგრძლივი დაბოლოება. ღვინოს აქვს პოტენციალი რომ დავარგდეს. მიირთვით 2024-2028 წლებში, ცხარე ტაილანდურ კერძებთან, საშიმისთან, ლურჯი ყველის ბურგერთან და შებოლილ ორაგულთან ერთად.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3