ქისის ყურძნის ჯიშისგან დაყენებული ღვინო გამოირჩევა მუქი ქარვისფერი შეფერილობით, არომატში დომინანტურია გადამწიფებული ყვითელი ხილის, ჩირებისა და ქიშმიშის არომატი. გემოზე კი გამოხატული, ნაზი ტანინების, ალკოჰოლისა და მჟავიანობის ბალანსი ქმნის კომპლექსურ პალეტს.
ღვინო იდეალურ კონდიციაშია დასალევად თუმცა ახასიათებს დაძველების პოტენციალიც. ეხამება შემწვარ სოკოს, ობიან ყველთან ერთად.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი
- ქარვისფერი
- სანელებლები
- ყვითელი ხილი
- სხეულიანი
- ხანგრძლივი დაბოლოება
- ჰარმონიული
- ჭაჭაზე
- ქისი
- კახეთი
ქისის ყურძნის ჯიშისგან დაყენებული ღვინო გამოირჩევა მუქი ქარვისფერი შეფერილობით, არომატში დომინანტურია გადამწიფებული ყვითელი ხილის, ჩირებისა და ქიშმიშის არომატი. გემოზე კი გამოხატული, ნაზი ტანინების, ალკოჰოლისა და მჟავიანობის ბალანსი ქმნის კომპლექსურ პალეტს.
ღვინო იდეალურ კონდიციაშია დასალევად თუმცა ახასიათებს დაძველების პოტენციალიც. ეხამება შემწვარ სოკოს, ობიან ყველთან ერთად.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი