ღვინო ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიით არის დაყენებული. შემდეგ კი დავარგებისთვის მუხის კასრებშია გადატანილი.
არომატზე თეთრი ღვინისთვის იშვიათად შესამჩნევი სანელებლების ტონი იგრძნობა. გემოზე გამოხატულია კასრის გავლენა. ძლიერი ტანინით და საშუალო სიმჟავით.
ღვინო საინტერესო იქნება გაისინჯოს 7 წლის დავარგებით. კარგად შეხამება ფრინველის შემწვარ ხორცს, ხორციან სალათებს, გახუხულ პურს ოდნავ მლაშე სოუსით.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი
- ქარვისფერი
- თეთრი ხილი
- მუხის ტონები
- სხეულიანი
- ტანინიანი
- ქვევრი/მუხის კასრი
- ხიხვი
- მ.დ. ვაინერი
- თელავი
- კურდღელაური
- კახეთი
ღვინო ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიით არის დაყენებული. შემდეგ კი დავარგებისთვის მუხის კასრებშია გადატანილი.
არომატზე თეთრი ღვინისთვის იშვიათად შესამჩნევი სანელებლების ტონი იგრძნობა. გემოზე გამოხატულია კასრის გავლენა. ძლიერი ტანინით და საშუალო სიმჟავით.
ღვინო საინტერესო იქნება გაისინჯოს 7 წლის დავარგებით. კარგად შეხამება ფრინველის შემწვარ ხორცს, ხორციან სალათებს, გახუხულ პურს ოდნავ მლაშე სოუსით.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი