ღვინო დაყენებულია ქართლის რეგიონის მთავარი ჯიშების, ჩინურისა და გორული მწვანეს ბლენდისგან, ქართული ტრადიციული ტექნოლოგიით - ქვევრში. ღვინოს ახასიათებს მუქი ქარვისფერი შეფერილობა. არომატზე დომინანტურია მოხალული თხილეულის, ნიგვზისა და გადამწიფებული მსხლის არომატი. გემოზე იგრძნობა მინერალური ტონი, ხანგრძლივი და გამყოლი დაბოლოება.
ღვინო იდეალურად ეხამება პასტას, პომიდვრის სოუსთან და ობიან ყველთან ერთად.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი
- მუქი ჩალისფერი
- თეთრი მოცხარი
- მწვანე ვაშლი
- ნიგოზი
- პანტა
- ზომიერზე მაღალი მჟავიანობა
- ქვევრი
- გორული მწვანე
- ჩინური
- ოკამი
- ქართლი
ღვინო დაყენებულია ქართლის რეგიონის მთავარი ჯიშების, ჩინურისა და გორული მწვანეს ბლენდისგან, ქართული ტრადიციული ტექნოლოგიით - ქვევრში. ღვინოს ახასიათებს მუქი ქარვისფერი შეფერილობა. არომატზე დომინანტურია მოხალული თხილეულის, ნიგვზისა და გადამწიფებული მსხლის არომატი. გემოზე იგრძნობა მინერალური ტონი, ხანგრძლივი და გამყოლი დაბოლოება.
ღვინო იდეალურად ეხამება პასტას, პომიდვრის სოუსთან და ობიან ყველთან ერთად.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი