ღვინო მუქი ქარვისფერია, წითელში გარდამავალი ელფერით. ოდნავ შებურული, თუმცა გამჭვირვალე. ქართული, ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიით დაყენებული. არომატზე მკვეთრად იგრძნობა გამომშრალი ბალახებისა და მიწის ტონი. გემოზე ხასიათდება მსუბუქი ტანინით, საშუალო სიმჟავით, მეორდება მიწის ტონი.
ღვინო საინტერესოა გაისინჯოს 7-8 წლის დავარგებით. კარგად შეეხამება მლაშე ყველს, ფისტას, სანელებლებიან კერძებს, სოკოს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი
- მუქი ქარვისფერი
- გადამწიფებული ხილი
- ჩირი
- სხეულიანი
- ტანინიანი
- ჰარმონიული
- ქვევრი
- მწვანე
- რქაწითელი
- მანავი
- კახეთი
ღვინო მუქი ქარვისფერია, წითელში გარდამავალი ელფერით. ოდნავ შებურული, თუმცა გამჭვირვალე. ქართული, ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიით დაყენებული. არომატზე მკვეთრად იგრძნობა გამომშრალი ბალახებისა და მიწის ტონი. გემოზე ხასიათდება მსუბუქი ტანინით, საშუალო სიმჟავით, მეორდება მიწის ტონი.
ღვინო საინტერესოა გაისინჯოს 7-8 წლის დავარგებით. კარგად შეეხამება მლაშე ყველს, ფისტას, სანელებლებიან კერძებს, სოკოს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი