დასახელება აკიდო ნიშნავს მოკლედ აჭრილ ვაზის მტევნებიან რქას, რომელსაც საზამთროდ ინახავდნენ, ამიტომ მათ მარაგშიც მრავალფეროვანი არჩევანია რომელსაც შეგვიძლია გავეცნოთ. მათი ღვინოები დამზადებულია კარბონული მაცერაციის პრინციპებით, რაც გულისხმობს ყურძნის დაუზიანებელ დამარცვლას და მოთავსებას უჟანგავ ავზებში, ტემპერატურილი კონტროლის დაცვითა და მცირე რაოდენობით გადამუშავებული ყურძნის დამატებით, რომელიც ხელს უწყობს ფერმენტაციის პროცესის დაწყებას.
აკიდო კორპორაცია ქართული ღვინის ერთ-ერთი ეტიკეტია რომელიც 2020 წელს, ხოლო თავად კორპორაცია ქართული ღვინო 1998 წელს წინანდალში დაარსდა.