ქართლის რეგიონის სიყვარულითა და განვითარების სურვილით სოსო ვანიშვილმა შექმნა საოჯახო მეღვინეობა შატო ატენი, რომელიც თავიდან ბოლომდე მის მშობლიურ რეგიონს მიუძღვნა, მისი სამომავლო გეგმებიც მხოლოდ ქართლს უკავშირდება. სოსო თვითნასწავლი მეღვინეა, რომელმაც არაერთი წელიწადი ღვინის პროფესიონალურად შესწავლაში გაატარა.
სოსო ვანიშვილი პირველი მეღვინეა რომელმაც ატენური ცქრიალა ღვინის ტრადიცია აღადგინა და სწორედ ეს მიმართულება იქცა მის სავიზიტო ბარათად.
როგორც თავად ამბობს მთავარი უმაღლესი ხარისხია და მისი მარანი იქამდე გაიზრდება, სადამდეც თავად შეძლებს ყველა ბოთლის კონტროლს.