მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა მდებარეობს საქართველოს აღმოსავლეთ ნაწილში, სოფელ მუკუზანში. მეღვინეობა აწარმოებს ღვინოებს, როგორც ქართული ენდემური ჯიშებისგან, ისე საერთაშორისო ყურძნის ჯიშებისგან ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში და თეთრი ღვინის ტექნოლოგიით უჟანგავი ფოლადის ავზებში.
მოცულობა
750 მლ
ალკოჰოლი
12.5%
ფერი
ქარვისფერი
არომატი
- ახალი თეთრი ხილი
გემო
- დაბალანსებული მჟავიანობა
- ექსტრაქტული
- სავსე სხეული
ტექნოლოგია
ქვევრი
ჯიში
- ქისი
რეგიონი
- კახეთი
წელი
2019
მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა მდებარეობს საქართველოს აღმოსავლეთ ნაწილში, სოფელ მუკუზანში. მეღვინეობა აწარმოებს ღვინოებს, როგორც ქართული ენდემური ჯიშებისგან, ისე საერთაშორისო ყურძნის ჯიშებისგან ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში და თეთრი ღვინის ტექნოლოგიით უჟანგავი ფოლადის ავზებში.