საუკუნოვანი ტრადიციების გაცოცხლებისა და თანამედროვეობაში მათი სწორად პოზიციონირების მიზნით ზუკა მაისაშვილმა შექმნა რაჭული გემოსა და ხასიათის მეღვინეობა ღვინუკა, რომელიც პირველი მეღვინეობაა რაჭის რეგიონში ბიო სერტიფიცრების მქონე, ღვინუკამ იპოვა თავისი ნიშა და მათი მეღვინეობა კლასიკური ტექნოლოგიის მიმართულებით მუშაობს, როგორც თავად ზუკა გვიყვება რაჭული ჯიშების პოტენციალსა და სრულყოფილ ორგანოლეპტიკურ მახასიათებლებს სწორედ ამ ტექნოლოგიის გამოყენებით ქმნიან.