მეღვინე და დამფუძნებელი - გიორგი სოლომნიშვილი ძირითადად ფოკუსირდება საფერავის ჯიშისგან სხვადასხვა სტილის ღვინოების დაყენებაზე. მეღვინეობა მდებარეობს კახეთში და ყურძენს სხვადასხვა ტერუარიდან, დაბალ მოსავლიანი ვენახებიდან იყენებს. ფერმენტაციასა და დავარგებას წარმართავს, როგორც ქართულ ტრადიციულ ქვევრებში, ისე უჟანგავი ფოლადის ავზებსა და მუხის კასრებში. მისი ღვინოები, როგორც წესი სულ მცირე 2 წლიანი დავარგების შემდეგ ჩნდება ბაზარზე.
თითოეული ღვინის ეტიკეტი თავად მეღვინის შექმნილია და თითოეული ეტიკეტი განსხვავებულ ისტორიას ყვება მეღვინის ცხოვრებიდან. ასევე, თითოეული ეტიკეტის მიღმა განსხვავებული ვენახი და ტერუარი იმალება.