მეღვინეობა დაარსდა 2017 წელს, ღვინოზე შეყვარებული ირაკლი ფერაძის მიერ, რომელიც არის როგორც დამფუძნებელი, ისე მეღვინე. მეღვინეობა მუშაობს 3 სხვადასხვა რეგიონის ჯიშზე, ქართლიდან, კახეთიდან და იმერეთიდან, რომლებსაც ასევე სამი სხვადასხვა მეღვინეობის ტექნიკის გამოყენებით აწარმოებს, ესენია ქვევრის ტექნოლოგია, უჟანგავი ფოლადის ავზებში ღვინის დაყენება და ფრანგული მუხის კასრებში ღვინის დავარგება ბატონაჟის თანხლებით. მეღვინეობა მდებარეობს მცხეთის რაიონში, საქართველოს ცენტრალურ ნაწილში. მეღვინეობა ყოველწლიურად აწარმოებს დაახლოებით 50,000 ბოთლს.
- ჩალისფერი
- ცინცხალი
- გამოხატული მჟავიანობა
- ხანგრძლივი დაბოლოება
- კლასიკური
- ციცქა
- ფერაძის მეღვინეობა
- ობჩა
- იმერეთი
მეღვინეობა დაარსდა 2017 წელს, ღვინოზე შეყვარებული ირაკლი ფერაძის მიერ, რომელიც არის როგორც დამფუძნებელი, ისე მეღვინე. მეღვინეობა მუშაობს 3 სხვადასხვა რეგიონის ჯიშზე, ქართლიდან, კახეთიდან და იმერეთიდან, რომლებსაც ასევე სამი სხვადასხვა მეღვინეობის ტექნიკის გამოყენებით აწარმოებს, ესენია ქვევრის ტექნოლოგია, უჟანგავი ფოლადის ავზებში ღვინის დაყენება და ფრანგული მუხის კასრებში ღვინის დავარგება ბატონაჟის თანხლებით. მეღვინეობა მდებარეობს მცხეთის რაიონში, საქართველოს ცენტრალურ ნაწილში. მეღვინეობა ყოველწლიურად აწარმოებს დაახლოებით 50,000 ბოთლს.