მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა მდებარეობს საქართველოს აღმოსავლეთ ნაწილში, სოფელ მუკუზანში. მეღვინეობა აწარმოებს ღვინოებს, როგორც ქართული ენდემური ჯიშებისგან, ისე საერთაშორისო ყურძნის ჯიშებისგან ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში და თეთრი ღვინის ტექნოლოგიით უჟანგავი ფოლადის ავზებში.
მოცულობა
750მლ
ალკოჰოლი
13.5%
ფერი
- ალუბლისფერი
არომატი
- ჟოლო
- სანელებლები
გემო
- სხეულიანი
- ტანინიანი
- ხავერდოვანი
ტექნოლოგია
- ქვევრი/მუხის კასრი
ჯიში
- საფერავი
ადგილი
- მუკუზანი
რეგიონი
- კახეთი
წელი
2020
მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა მდებარეობს საქართველოს აღმოსავლეთ ნაწილში, სოფელ მუკუზანში. მეღვინეობა აწარმოებს ღვინოებს, როგორც ქართული ენდემური ჯიშებისგან, ისე საერთაშორისო ყურძნის ჯიშებისგან ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში და თეთრი ღვინის ტექნოლოგიით უჟანგავი ფოლადის ავზებში.