ღვინო დაყენებული არის ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ჭაჭაზე დაყოვნებით, შემდეგში კი დავარგებული არის ფრანგულ მუხის კასრში.
ღვინო არის მუქი ქარვისფერი, აქვს მკაფიოდ გამოხატული მწიფელი კურკოვანი ხილის და კასრის, ვანილის, მიხაკის და ხის მერქნის არომატები. ღვინის პალეტი აქცენტირებულია კასრზე, იგრძნობა ვანილის, მუხის, დარიჩინის და მიხაკის გემოები.
რეკომენდირებულია მიირთვათ 2022-2026 წლის შუალედში. შეგიძლიათ შეუხამოთ, ჩირებს, მაგარ ყველსა და კარბონარას.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3
- ოქროსფერი
- თეთრი ხილის ჩირი
- კომპლექსური
- მდიდარი
- სრული სხეული
- ქვევრი/მუხის კასრი
- წინანდალი
- კახეთი
ღვინო დაყენებული არის ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ჭაჭაზე დაყოვნებით, შემდეგში კი დავარგებული არის ფრანგულ მუხის კასრში.
ღვინო არის მუქი ქარვისფერი, აქვს მკაფიოდ გამოხატული მწიფელი კურკოვანი ხილის და კასრის, ვანილის, მიხაკის და ხის მერქნის არომატები. ღვინის პალეტი აქცენტირებულია კასრზე, იგრძნობა ვანილის, მუხის, დარიჩინის და მიხაკის გემოები.
რეკომენდირებულია მიირთვათ 2022-2026 წლის შუალედში. შეგიძლიათ შეუხამოთ, ჩირებს, მაგარ ყველსა და კარბონარას.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3