ღვინოს აქვს ღია ქარვისფერი, მოყვითალო შეფერილობა, ძალიან დაბალი ინტენსივობის ველური ყვითელი ვაშლის, ჭერამის, ლიმონის, მკვახე ნესვის და მიწისთხილის არომატი. ღვინოს აქვს მსუბუქი ტანინები, საშუალოზე მაღალი მჟავიანობა და ლიმონსა და მკვახე ვაშლზე ორიენტირებული ხანმოკლე დაბოლოება. ღვინო არ არის განკუთვნილი ხანგრძლივი დავარგებისთვის. მიირთვით 2023-2025 წლებში, ორაგულის ტარტართან, მწვანე ვაშლის სალათთან, გრილზე შემწვარ ბოსტნეულთან და ცხვრის ყველთან ერთად.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3
- ღია ქარვისფერი
- ტროპიკული ხილი
- ციტრუსი
- გამოხატული მჟავიანობა
- მსუბუქი ტანინები
- საშუალო სხეული
- ქვევრი
- ციცქა
- მარანი ზოდი
- იმერეთი
ღვინოს აქვს ღია ქარვისფერი, მოყვითალო შეფერილობა, ძალიან დაბალი ინტენსივობის ველური ყვითელი ვაშლის, ჭერამის, ლიმონის, მკვახე ნესვის და მიწისთხილის არომატი. ღვინოს აქვს მსუბუქი ტანინები, საშუალოზე მაღალი მჟავიანობა და ლიმონსა და მკვახე ვაშლზე ორიენტირებული ხანმოკლე დაბოლოება. ღვინო არ არის განკუთვნილი ხანგრძლივი დავარგებისთვის. მიირთვით 2023-2025 წლებში, ორაგულის ტარტართან, მწვანე ვაშლის სალათთან, გრილზე შემწვარ ბოსტნეულთან და ცხვრის ყველთან ერთად.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3