მეღვინეობის შესახებ
მეღვინე - გოგა ხატიაშვილი. მეღვინეობა მუშაობს სამი სხვადასხვა რეგიონის ყურძნის ჯიშზე, კახეთის, იმერეთისა და ქართლის რეგიონებიდან. ამ მეღვინეობის წარმოებული ღვინოების ძირითად სავიზიტო ბარათს წარმოადგენს, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიისა და მუხის კასრებში დავარგების სინთეზი.
მოცულობა
750მლ
ალკოჰოლი
11.5
ფერი
- მუქი ბროწეულისფერი
არომატი
- მწიფე ხილი
გემო
- გამოხატული ბუკეტი
- ძლიერი
- ხავერდოვანი
ტექნოლოგია
- კლასიკური
ჯიში
- საფერავი
ადგილი
- ქინძმარაული
რეგიონი
- კახეთი
წელი
2020
მეღვინეობის შესახებ
მეღვინე - გოგა ხატიაშვილი. მეღვინეობა მუშაობს სამი სხვადასხვა რეგიონის ყურძნის ჯიშზე, კახეთის, იმერეთისა და ქართლის რეგიონებიდან. ამ მეღვინეობის წარმოებული ღვინოების ძირითად სავიზიტო ბარათს წარმოადგენს, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიისა და მუხის კასრებში დავარგების სინთეზი.