ღვინო დაყენებულია კლასიკური ტექნოლოგიით. ფერი ხასიათდება აგურისფერი შეფერილობით. ორი ყურძნის და ორი რეგიონის კუპაჟი ღვინოს აძლევს ერთმანეთისგან განსხვავებულ ხასიათს. არომატზე იგრძნობა საშუალო ინტენსივობის ყვავილოვანი ტონები, ხოლო გემოზე მაღალი სიმჟავე.
ღვინო საუკეთესოა მიირთვათ ახალგაზრდა კონდიციაში. კარგად შეეხამება უკრემო ნამცხვარს, კენკრას, თეთრ ხილს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი
- ვარდისფერი
- ტროპიკული ხილი
- მსუბუქი სხეული
- კლასიკური
- კაბერნე სოვინიონი
- კრახუნა
- კახეთი
ბინეხის მეღვინეობა 1990 წელს დაარსდა, იგი თბილისში, ზაჰესში მდებარეობს. ბოლო წლების განმავლობაში ბინეხი ერთ-ერთი წამყვანი მეღვინეობა გახდა საქართველოში. მარნის მთავარი მეღვინე ბაჩანა ხალვაში წლებია რაც უძღვება პროცესებს, მისი შექმნილი არა ერთი გამორჩეული და საინტერესო ნიმუში ახსოვს ქართველ ღვინის ენთუზიასტებს. მეღვინეობასთან ერთად იგი ხელოვნებით არის გატაცებული და ქმნის უნიკალურ, ხელნაკეთ სათამაშოებს.მეღვინეობა ნაწილობრივ ფლობს ვენახებს როგორც დასავლეთ ასევე აღმოსავლეთ საქართველოში.
ღვინო დაყენებულია კლასიკური ტექნოლოგიით. ფერი ხასიათდება აგურისფერი შეფერილობით. ორი ყურძნის და ორი რეგიონის კუპაჟი ღვინოს აძლევს ერთმანეთისგან განსხვავებულ ხასიათს. არომატზე იგრძნობა საშუალო ინტენსივობის ყვავილოვანი ტონები, ხოლო გემოზე მაღალი სიმჟავე.
ღვინო საუკეთესოა მიირთვათ ახალგაზრდა კონდიციაში. კარგად შეეხამება უკრემო ნამცხვარს, კენკრას, თეთრ ხილს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი