- ღია ჩალისფერი
- თეთრი ხილი
- მსხალი
- თეთრი ხილი
- მსუბუქი სხეული
- კლასიკური
- ცოლიკაური
- რაჭა
მეღვინეობა ბიმბილი 2019 წელს გურგენიძეების საოჯახო მარანში შედგა, გურგენიძეების საოჯახო მეღვინეობის დადასტურებული საწყისი მე-19 საუკუნის ბოლო მეოთხედიდან ითვლება. მზარდმა მოთხოვნილებამ საოჯახო მეურნეობის განვითარების საჭიროება მოიტანა. ამიტომ, 2019 წელს მამულში აშენდა თანამედროვე სტანდარტების შესაბამისი მცირე საწარმო, რომელშიც დამონტაჟდა მეღვინეობის უახლესი ევროპული აღჭურვილობა. პარალელურად რეკონსტრუქცია ჩაუტარდა ძველ მარანს და ქვევრებს. მეღვინეობის დასახელება რაჭველ მეღვინე-მევენახეებში ცნობილი ტერმინი „ბიმბილი“-დან მოდის, რაც ყურძნის მარცვალს ნიშნავს. ამ დასახელებით სურდათ თავიანთი დამოკიდებულება გამოეხატათ, რომ მათთვის თითოეულ მარცვალს დიდი მნიშვნელობა აქვს. .მათი ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი მიდგომაა საღვინე ყურძნის მხოლოდ ხანდაზმული, არანაკლებ 25 წლის ასაკის ვაზიდან მიღება.
დღეს მეურნეობას სათავეში უდგას ვლადიმერ გურგენიძე, რომელსაც მევენახეობის და ღვინის დაყენების 50 წლიანი გამოცდილება აქვს. მასთან ერთად საწარმოო პროცესს ხელმძღვანელობს აღიარებული მეღვინე და ტექნოლოგი დავით თამარაშვილი.
მეღვინეობა აწარმოებს სხვადასხვა სახეობის დაახლოებით 40 ათას ბოთლ ღვინოს წელიწადში, რომლებიც ექსკლუზიურად ადგილობრივი რაჭული და ლეჩხუმური ყურძნის ჯიშებისგან მზადდება.