ღვინოს აქვს მუქი ქარვისფერი შეფერილობა, ქლიავისა და ვაშლის ჩირის, თაფლის, კარამელიზირებული თხილის, გამხმარი მინდვრის ყვავილების და სანელებლების არომატი. ღვინო არის დაბალანსებული, სრულსხეულიანი, მწიფე, კომშისებური ტანინებით, საშუალო მჟავიანობითა და ხავერდოვანი, ხილზე ორიენტირებული დაბოლოებით. ღვინო მზად არის მისართმევად და ამავდროულად აქვს დავარგების პოტენციალი, მიირთვით 2024-2028 წლებში, გრილზე შემწვარ ბოსტნეულთან, ცხარე აზიურ კერძებთან, ღორის შემწვარ ნეკნებთან და მაგარი ყველის სახეობებთან ერთად.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3
- ქარვისფერი
- გარგარი
- ნიგოზი
- ქვევრი
- კახეთი
ღვინოს აქვს მუქი ქარვისფერი შეფერილობა, ქლიავისა და ვაშლის ჩირის, თაფლის, კარამელიზირებული თხილის, გამხმარი მინდვრის ყვავილების და სანელებლების არომატი. ღვინო არის დაბალანსებული, სრულსხეულიანი, მწიფე, კომშისებური ტანინებით, საშუალო მჟავიანობითა და ხავერდოვანი, ხილზე ორიენტირებული დაბოლოებით. ღვინო მზად არის მისართმევად და ამავდროულად აქვს დავარგების პოტენციალი, მიირთვით 2024-2028 წლებში, გრილზე შემწვარ ბოსტნეულთან, ცხარე აზიურ კერძებთან, ღორის შემწვარ ნეკნებთან და მაგარი ყველის სახეობებთან ერთად.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3