მეღვინეობის შესახებ
ტერა ქისი დათა მაჭავარიანის მეღვინეობაა, რომელიც საქართველოს დედაქალაქთან, თბილისთან ახლოს მდებარეობს. დათა როგორც დამფუძნებელი, ასევე მარნის მთავარი მეღვინეა. იგი ძალიან გამოცდილი და წარმატებული ღვინის ტექნოლოგია, რომელმაც განათლება საფრანგეთში, კერძოდ კი ბორდოში მიიღო. ტერა ქისი 2019 წელს დაარსდა და წლიურად 300 ათას ბოთლს აწარმოებენ.
მოცულობა
750მლ
ალკოჰოლი
13
ფერი
- ქარვისფერი
არომატი
- ნუში
გემო
- სხეულიანი
ტექნოლოგია
- ქვევრი
ჯიში
- ქისი
ადგილი
- მაღრაანი
რეგიონი
- კახეთი
წელი
2020
მეღვინეობის შესახებ
ტერა ქისი დათა მაჭავარიანის მეღვინეობაა, რომელიც საქართველოს დედაქალაქთან, თბილისთან ახლოს მდებარეობს. დათა როგორც დამფუძნებელი, ასევე მარნის მთავარი მეღვინეა. იგი ძალიან გამოცდილი და წარმატებული ღვინის ტექნოლოგია, რომელმაც განათლება საფრანგეთში, კერძოდ კი ბორდოში მიიღო. ტერა ქისი 2019 წელს დაარსდა და წლიურად 300 ათას ბოთლს აწარმოებენ.