ღვინოს ახასიათებს საშუალო ინტენსივობის ქარვისფერი შეფერილობა, აქვს ინტენსიური მწიფე ციტრუსის: ლიმონის, ფორთოხლის,მანდარინის არომატები. გემოზე აქვს ძალიან მაღალი ინტენსივობის და ველური ტანინები, დაბალი მჟავიანობა, და გემოს ხანმოკლე დაბოლოება, რჩება ტანინი. ღვინის დაძველებისა და გასინჯვის პერიოდი: 2028-2035. შეეხამება ცხვრის ცხიმიან კერძებს.
რეზი ცეცხლაძე
მეღვინე, ღვინის ექსპერტი, WSET Level 3
- ქარვისფერი
- ატამი
- თაფლი
- სანელებლები
- ზომიერი მჟავიანობა
- ტანინიანი
- ქვევრი
- ხიხვი
- ვაჩნაძიანი
- კახეთი
ღვინოს ახასიათებს საშუალო ინტენსივობის ქარვისფერი შეფერილობა, აქვს ინტენსიური მწიფე ციტრუსის: ლიმონის, ფორთოხლის,მანდარინის არომატები. გემოზე აქვს ძალიან მაღალი ინტენსივობის და ველური ტანინები, დაბალი მჟავიანობა, და გემოს ხანმოკლე დაბოლოება, რჩება ტანინი. ღვინის დაძველებისა და გასინჯვის პერიოდი: 2028-2035. შეეხამება ცხვრის ცხიმიან კერძებს.
რეზი ცეცხლაძე
მეღვინე, ღვინის ექსპერტი, WSET Level 3