ღვინოს აქვს საშუალო ქარვისფერი შეფერილობა. გარგარის ჩირის, ნიადაგის, თიხის, მზესუმზირის ზეთის და სანელებლების არომატი. ღვინო არის სრულსხეულიანი. ღვინოს აქვს ხისტი, მკვახე კომშისებური ტანინები, რის გამოც აუცილებლად საჭიროებს დავარგებას. მიირთვით 2025-2030 წლებში, წითელი ხორცის ცხიმიან კერძებთან, დავარგებულ მაგარ ყველთან და სტეიკთან სოკოს სოუსით.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3
- ქარვისფერი
- თეთრი ხილი
- საშუალოდ ტანინიანი
- სხეულიანი
- ქვევრი
- კახური მწვანე
- ქისი
- ვაჩნაძიანი
- კახეთი
ღვინოს აქვს საშუალო ქარვისფერი შეფერილობა. გარგარის ჩირის, ნიადაგის, თიხის, მზესუმზირის ზეთის და სანელებლების არომატი. ღვინო არის სრულსხეულიანი. ღვინოს აქვს ხისტი, მკვახე კომშისებური ტანინები, რის გამოც აუცილებლად საჭიროებს დავარგებას. მიირთვით 2025-2030 წლებში, წითელი ხორცის ცხიმიან კერძებთან, დავარგებულ მაგარ ყველთან და სტეიკთან სოკოს სოუსით.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3