ღვინო ქარვისფერია, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიით დაყენებული. დაყვება მოწითალო ელფერი. არომატზე იგრძნობა მოხარშული ხილის ტონი. გემოზე რბილი ტანინით, რომელიც დაბოლოებისას ტოვებს ტკბილ ტონებს.
ღვინო საინტერესო იქნება გაისინჯოს 6 წლის დავარგებით. განსაკუთრებით კარგად შეეხამება მოთუშულ ხორცს, გრილზე შემწვარ ბოსტნეულს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი
- ქარვისფერი
- კომში
- სანელებლები
- კომში
- სანელებლები
- ქვევრი
- რქაწითელი
- კახეთი
ღვინო ქარვისფერია, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიით დაყენებული. დაყვება მოწითალო ელფერი. არომატზე იგრძნობა მოხარშული ხილის ტონი. გემოზე რბილი ტანინით, რომელიც დაბოლოებისას ტოვებს ტკბილ ტონებს.
ღვინო საინტერესო იქნება გაისინჯოს 6 წლის დავარგებით. განსაკუთრებით კარგად შეეხამება მოთუშულ ხორცს, გრილზე შემწვარ ბოსტნეულს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი