ღვინო ჩალისფერია, კლასიკური ტექნოლოგიით დაყენებული. გადამწიფებული ვაშლისა და მსხლის ტონებით, მაღალი მჟავიანობით, რომელიც დაბოლოებისას ტოვებს მცირე სიმწკლარტეს, საშუალო ხანგრძლივობით.
ღვინო სასიამოვნოა გაისინჯოს 6 წლამდე დავარგებით. კარგად შეეხამება მოხარშულ ხორცს, დამარინადებულ ბოსტნეულს, ასევე გრილზე შემწვარ სანელებლებიან ბოსტნეულს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი
- მუქი ჩალისფერი
- ყვითელი ხილი
- საშუალო სხეული
- კლასიკური
- გორული მწვანე
- ლალუა
- მუხრანი
- ქართლი
ღვინო ჩალისფერია, კლასიკური ტექნოლოგიით დაყენებული. გადამწიფებული ვაშლისა და მსხლის ტონებით, მაღალი მჟავიანობით, რომელიც დაბოლოებისას ტოვებს მცირე სიმწკლარტეს, საშუალო ხანგრძლივობით.
ღვინო სასიამოვნოა გაისინჯოს 6 წლამდე დავარგებით. კარგად შეეხამება მოხარშულ ხორცს, დამარინადებულ ბოსტნეულს, ასევე გრილზე შემწვარ სანელებლებიან ბოსტნეულს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი