მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა 2018 წელს დაფუძნდა. მეღვინეობა მდებარეობს თბილისიდან 30 კილომეტრში. მეღვინეობა ფლობს 40 ჰექტარ ვენახს, ქართლისა და კახეთის რეგიონებში. მეღვინეობა აყენებს ღვინოებს, როგორც ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ისე უჟანგავი ფოლადის ავზებსა და ფრანგული მუხის კასრებში. წლიური წარმოება 200,000 ბოთლი.
მოცულობა
750მლ
ალკოჰოლი
13.5
ფერი
- მომწვანო
- ღია ჩალისფერი
არომატი
- ლიმონი
- მანგო
ტექნოლოგია
- კლასიკური
ჯიში
- გორული მწვანე
ადგილი
- მუხრანი
რეგიონი
- ქართლი
წელი
2019
მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა 2018 წელს დაფუძნდა. მეღვინეობა მდებარეობს თბილისიდან 30 კილომეტრში. მეღვინეობა ფლობს 40 ჰექტარ ვენახს, ქართლისა და კახეთის რეგიონებში. მეღვინეობა აყენებს ღვინოებს, როგორც ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ისე უჟანგავი ფოლადის ავზებსა და ფრანგული მუხის კასრებში. წლიური წარმოება 200,000 ბოთლი.