მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა 2018 წელს დაფუძნდა. მეღვინეობა მდებარეობს თბილისიდან 30 კილომეტრში. მეღვინეობა ფლობს 40 ჰექტარ ვენახს, ქართლისა და კახეთის რეგიონებში. მეღვინეობა აყენებს ღვინოებს, როგორც ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ისე უჟანგავი ფოლადის ავზებსა და ფრანგული მუხის კასრებში. წლიური წარმოება 200,000 ბოთლი.
მოცულობა
750მლ
ალკოჰოლი
13
ფერი
- ქარვისფერი
არომატი
- გამხმარი ფოთლები
- ჩირი
გემო
- ხანგრძლივი დაბოლოება
- გამყოლი გემო
ტექნოლოგია
- ქვევრი
ჯიში
- რქაწითელი
რეგიონი
- კახეთი
წელი
2019
მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა 2018 წელს დაფუძნდა. მეღვინეობა მდებარეობს თბილისიდან 30 კილომეტრში. მეღვინეობა ფლობს 40 ჰექტარ ვენახს, ქართლისა და კახეთის რეგიონებში. მეღვინეობა აყენებს ღვინოებს, როგორც ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ისე უჟანგავი ფოლადის ავზებსა და ფრანგული მუხის კასრებში. წლიური წარმოება 200,000 ბოთლი.