ღვინო ღია ჩალისფერია, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიით დაყენებული. არომატზე იგრძნობა ნედლი მცენარეული (ბალახის, ფოთლების) ტონი. გემოზე მსუბუქად დასდევს გარგრის ჩირის ტონი, მსუბუქი ტანინით, საშუალო სიმჟავითა და სხეულით.
ღვინო საინტერესოა გაისინჯოს 10 წლის დავარგებით.
კარგად შეეხამება მოხარშულ ზღვის პროდუქტებს, ცხიმიან სალათებს, ნაკლებად ტკბილ ჩირეულს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი
- ხილფაფა
- სხეულიანი
- ტანინიანი
- ქვევრი
- კახეთი
ღვინო ღია ჩალისფერია, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიით დაყენებული. არომატზე იგრძნობა ნედლი მცენარეული (ბალახის, ფოთლების) ტონი. გემოზე მსუბუქად დასდევს გარგრის ჩირის ტონი, მსუბუქი ტანინით, საშუალო სიმჟავითა და სხეულით.
ღვინო საინტერესოა გაისინჯოს 10 წლის დავარგებით.
კარგად შეეხამება მოხარშულ ზღვის პროდუქტებს, ცხიმიან სალათებს, ნაკლებად ტკბილ ჩირეულს.
ქეთი ჯაფარიძე
ენოლოგიის მაგისტრი