ღვინოს აქვს მუქი ლალისფერი შეფერილობა, მაღალი ინტენსივობის, მწვანე წიწაკის, შავი პილპილის, შავი მოცხარის და მკვახე ალუბლის არომატები. ღვინო არის სრულსხეულიანი, საშუალო მჟავიანობით, მწიფე ტანინებით, იდენტური ხილის გემოებით, სიცხარე და ზომიერი კასრის გავლენით და ხანგრძლივი დაბოლოებით. შეუხამეთ, ბურგერს ბეკონით ან ჰალაპენიოთი, წითელ ხორცს, სოკოს და შავ შოკოლადს. ღვინოს აქვს დავარგების პოტენციალი, მიირთვის 2024-2034 წლებში.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3
- ბროწეულისფერი
- მრავალფეროვანი წითელი ხილი
- მუხის შებოლილი ტონები
- სხეულიანი
- კლასიკური/მუხის კასრი
- კაბერნე სოვინიონი
- ნაფარეული
- კახეთი
ღვინოს აქვს მუქი ლალისფერი შეფერილობა, მაღალი ინტენსივობის, მწვანე წიწაკის, შავი პილპილის, შავი მოცხარის და მკვახე ალუბლის არომატები. ღვინო არის სრულსხეულიანი, საშუალო მჟავიანობით, მწიფე ტანინებით, იდენტური ხილის გემოებით, სიცხარე და ზომიერი კასრის გავლენით და ხანგრძლივი დაბოლოებით. შეუხამეთ, ბურგერს ბეკონით ან ჰალაპენიოთი, წითელ ხორცს, სოკოს და შავ შოკოლადს. ღვინოს აქვს დავარგების პოტენციალი, მიირთვის 2024-2034 წლებში.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3