მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა 2018 წელს დაფუძნდა. მეღვინეობა მდებარეობს თბილისიდან 30 კილომეტრში. მეღვინეობა ფლობს 40 ჰექტარ ვენახს, ქართლისა და კახეთის რეგიონებში. მეღვინეობა აყენებს ღვინოებს, როგორც ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ისე უჟანგავი ფოლადის ავზებსა და ფრანგული მუხის კასრებში. წლიური წარმოება 200,000 ბოთლი.
მოცულობა
750მლ
ალკოჰოლი
12.5
ფერი
- ლალისფერი
არომატი
- მრავალფეროვანი წითელი ხილი
გემო
- ვანილი
- სავსე სხეული
- ტანინიანი
ტექნოლოგია
- კლასიკური/მუხის კასრი
ჯიში
- შავკაპიტო
ადგილი
- ახალუბანი
რეგიონი
- ქართლი
წელი
2020
მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა 2018 წელს დაფუძნდა. მეღვინეობა მდებარეობს თბილისიდან 30 კილომეტრში. მეღვინეობა ფლობს 40 ჰექტარ ვენახს, ქართლისა და კახეთის რეგიონებში. მეღვინეობა აყენებს ღვინოებს, როგორც ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ისე უჟანგავი ფოლადის ავზებსა და ფრანგული მუხის კასრებში. წლიური წარმოება 200,000 ბოთლი.