საფერავის ჯიშის ყურძნისგან კლასიკური მეთოდით დამზადებული როზე არის ინტენსიური ჟოლოსფერი. გამოხატულია მწიფე ტყის კენკრის, განსაკუთრებით მარწყვისა და ჟოლოს არომატები. აქვს კარგი სტრუქტურა თბილი დაბოლოებით. პალეტზე შეიგრძნობა კოწახურის ნოტები.
სასურველია ღვინო მიირთვათ მის ადრეულ ასაკში. იდეალურად შეეხამება სიბასს, ორაგულს კრემოვანი ნოყიერი სოუსით და გრილზე შემწვარ ბოსტნეულს.
დეა ფურცელაძე
ღვინის ექსპერტი, ღვინის ტურიზმის და მარკეტინგის მაგისტრი
- ვარდისფერი
- კოწახური
- ჟოლო
- ცინცხალი
- კლასიკური
- საფერავი
- კახეთი
საფერავის ჯიშის ყურძნისგან კლასიკური მეთოდით დამზადებული როზე არის ინტენსიური ჟოლოსფერი. გამოხატულია მწიფე ტყის კენკრის, განსაკუთრებით მარწყვისა და ჟოლოს არომატები. აქვს კარგი სტრუქტურა თბილი დაბოლოებით. პალეტზე შეიგრძნობა კოწახურის ნოტები.
სასურველია ღვინო მიირთვათ მის ადრეულ ასაკში. იდეალურად შეეხამება სიბასს, ორაგულს კრემოვანი ნოყიერი სოუსით და გრილზე შემწვარ ბოსტნეულს.
დეა ფურცელაძე
ღვინის ექსპერტი, ღვინის ტურიზმის და მარკეტინგის მაგისტრი