მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა დაარსდა 2017 წელს, ღვინოზე შეყვარებული ირაკლი ფერაძის მიერ, რომელიც არის როგორც დამფუძნებელი, ისე მეღვინე. მეღვინეობა მუშაობს 3 სხვადასხვა რეგიონის ჯიშზე, ქართლიდან, კახეთიდან და იმერეთიდან, რომლებსაც ასევე სამი სხვადასხვა მეღვინეობის ტექნიკის გამოყენებით აწარმოებს, ესენია ქვევრის ტექნოლოგია, უჟანგავი ფოლადის ავზებში ღვინის დაყენება და ფრანგული მუხის კასრებში ღვინის დავარგება ბატონაჟის თანხლებით. მეღვინეობა მდებარეობს მცხეთის რაიონში, საქართველოს ცენტრალურ ნაწილში. მეღვინეობა ყოველწლიურად აწარმოებს დაახლოებით 50,000 ბოთლს.
მოცულობა
750მლ
ალკოჰოლი
12.5
ფერი
- მუქი ქარვისფერი
არომატი
- ატამი
- გარგარი
გემო
- ჰარმონიული
ტექნოლოგია
- ქვევრი/მუხის კასრი
ადგილი
- ახმეტა
რეგიონი
- კახეთი
წელი
2019
მეღვინეობის შესახებ
მეღვინეობა დაარსდა 2017 წელს, ღვინოზე შეყვარებული ირაკლი ფერაძის მიერ, რომელიც არის როგორც დამფუძნებელი, ისე მეღვინე. მეღვინეობა მუშაობს 3 სხვადასხვა რეგიონის ჯიშზე, ქართლიდან, კახეთიდან და იმერეთიდან, რომლებსაც ასევე სამი სხვადასხვა მეღვინეობის ტექნიკის გამოყენებით აწარმოებს, ესენია ქვევრის ტექნოლოგია, უჟანგავი ფოლადის ავზებში ღვინის დაყენება და ფრანგული მუხის კასრებში ღვინის დავარგება ბატონაჟის თანხლებით. მეღვინეობა მდებარეობს მცხეთის რაიონში, საქართველოს ცენტრალურ ნაწილში. მეღვინეობა ყოველწლიურად აწარმოებს დაახლოებით 50,000 ბოთლს.