3 ქვევრი არის ცალ-ცალკე ქვევრში დადუღებული სამი ჯიშის ღვინის ბლენდი. არის საშუალო ინტენსივობის ქარვისფერი, გამჭირვალე და კრიალა. ახასიათებს საშუალო ხანგრძლივობის არომატი, მწიფე ხილის, გარგრის, ჩამწიფებული ლიმონის, ატმის, მურაბებისა და ხმელი ბალახების არომატები, ასევე აღმოსავლური სუნელებისა და ყურძნის არომატი. გემოზე ღვინო არის ლაღი, დაბალანსებული, არომატული, ცოცხალი მჟავიანობით, დაბალანსებული ტანინითა და საშულოზე ხანგრძლივი დაბოლოებით. ამ ღვინის სიამოვნების მიღება შესაძლებელია დღესვე აქვს დავარგების პოტენციალი 2035 წლამდე. ღვინო შეეხამება მოხარშულ ხბოს ხორცს, შემწვარ თევზეულსა და ინდურ სამზარეულოს.
რეზი ცეცხლაძე
მეღვინე, ღვინის ექსპერტი, WSET Level 3
- ქარვისფერი
- გარგარი
- თაფლი
- ტროპიკული ხილი
- ციტრუსი
- კომში
- მწვანე ჩაი
- ძირტკბილა
- წკრიალა დაბოლოება
- ქვევრი
- მწვანე
- მუკუზანი
- კახეთი
3 ქვევრი არის ცალ-ცალკე ქვევრში დადუღებული სამი ჯიშის ღვინის ბლენდი. არის საშუალო ინტენსივობის ქარვისფერი, გამჭირვალე და კრიალა. ახასიათებს საშუალო ხანგრძლივობის არომატი, მწიფე ხილის, გარგრის, ჩამწიფებული ლიმონის, ატმის, მურაბებისა და ხმელი ბალახების არომატები, ასევე აღმოსავლური სუნელებისა და ყურძნის არომატი. გემოზე ღვინო არის ლაღი, დაბალანსებული, არომატული, ცოცხალი მჟავიანობით, დაბალანსებული ტანინითა და საშულოზე ხანგრძლივი დაბოლოებით. ამ ღვინის სიამოვნების მიღება შესაძლებელია დღესვე აქვს დავარგების პოტენციალი 2035 წლამდე. ღვინო შეეხამება მოხარშულ ხბოს ხორცს, შემწვარ თევზეულსა და ინდურ სამზარეულოს.
რეზი ცეცხლაძე
მეღვინე, ღვინის ექსპერტი, WSET Level 3