სწორედ ქისის ყურძნის ჯიშისგან არის დაყენებული ქართული ტრადიციული მეთოდით, ქვევრში ღვინო. ჩირებისა და ლიჩის არომატით მდიდარი ღვინო, რომელსაც გემოზე მიყვება ძლიერი, ხისტი ტანინები, სრული სხეული. ღვინოს ახასიათებს ხორციანი, სავსე და გამყოლი გემო.
ღვინოს დიდი პოტენციალი აქვს დაძველების, ბოთლში განვითარებისა და ტანინების დარბილების. იდეალურად ეხამება გამომცხვარ ბოსტნეულსა და ლობიოს.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი
- მწიფე თეთრი ხილი
- ვაშლის ჯემი
- სხეულიანი
- ტანინიანი
- ქისი
- ახმეტა
- კახეთი
სწორედ ქისის ყურძნის ჯიშისგან არის დაყენებული ქართული ტრადიციული მეთოდით, ქვევრში ღვინო. ჩირებისა და ლიჩის არომატით მდიდარი ღვინო, რომელსაც გემოზე მიყვება ძლიერი, ხისტი ტანინები, სრული სხეული. ღვინოს ახასიათებს ხორციანი, სავსე და გამყოლი გემო.
ღვინოს დიდი პოტენციალი აქვს დაძველების, ბოთლში განვითარებისა და ტანინების დარბილების. იდეალურად ეხამება გამომცხვარ ბოსტნეულსა და ლობიოს.
კატო შალვაშვილი
8000 მოსავლის სომელიე და დეგუსტატორი