ღვინო დამზადებულია, მეორე სვირის მიკროზონაში მოკრეფილი ციცქას ყურძნის ჯიშისგან, ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ჭაჭაზე ხანგრძლივი დაყოვნებით.
ღვინო არის საშუალო ქარვისფერი. აქვს ყვითელი კურკოვანი ხილის ჩირების, ვაშლის, გარგარის, ქლიავის, სანელებლების და თხილეულის ინტენსიური არომატი. საშუალო სხეული, მაღალი მჟავიანობა, მწიფე ტანინები და მწიფე კურკოვან ხილზე ორიენტირებული, ხანგრძლივი დაბოლოება.
რეკომენდირებულია მიირთვათ - 2021-2025 წლებში. ეს არის გასტრონომიული ღვინო, რომელიც მოითხოვს საკვებთან შეხამებას. შეგიძლიათ შეუხამოთ, ძეხვეულის დაფას, სუშის და გრილზე შემწვარ ბოსტნეულს ტაჰინის სოუსით.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3
- ტროპიკული ხილი
- ზომიერი მჟავიანობა
- მწიფე ხილი
- ციცქა
- იმერეთი
ღვინო დამზადებულია, მეორე სვირის მიკროზონაში მოკრეფილი ციცქას ყურძნის ჯიშისგან, ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ჭაჭაზე ხანგრძლივი დაყოვნებით.
ღვინო არის საშუალო ქარვისფერი. აქვს ყვითელი კურკოვანი ხილის ჩირების, ვაშლის, გარგარის, ქლიავის, სანელებლების და თხილეულის ინტენსიური არომატი. საშუალო სხეული, მაღალი მჟავიანობა, მწიფე ტანინები და მწიფე კურკოვან ხილზე ორიენტირებული, ხანგრძლივი დაბოლოება.
რეკომენდირებულია მიირთვათ - 2021-2025 წლებში. ეს არის გასტრონომიული ღვინო, რომელიც მოითხოვს საკვებთან შეხამებას. შეგიძლიათ შეუხამოთ, ძეხვეულის დაფას, სუშის და გრილზე შემწვარ ბოსტნეულს ტაჰინის სოუსით.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3