ღვინო დაყენებულია ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ჭაჭა-კლერტზე 8 თვიანი დაყოვნებით, ფერმენტაცია წარიმართა ენდემური საფუვრის კულტურით. ღვინის არ არის გაფილტრული და მოსალოდნელია ბოთლში დავარგებისას სედიმენტაციის განვითარება.
ვენახი - ვაზისუბნის მიკროზონიდან.
ღვინოს აქვს საშუალო ინტენსივობის ლამაზი ქარვისფერი. აქვს, მწიფე ატმის, ვნების ხილის, ლიჩის და პომელოს არომატი. საშუალო სხეული, საშუალო მჟავიანობა, დამრგვალებული ტანინები და გადამწიფებული ყვითელი კურკოვანი ხილის საშუალო ხანგრძლივობის დაბოლოება.
ღვინო არ საჭიროებს დავარგებას. მიირთვით 2024-2025 წლებში. შეუხამეთ საშიმის, თეთრ ხორცს და რბილ ყველს.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3
- ევკალიპტი
- თეთრი ალუბალი
- ისამანი
- ლიჩი
- ნესვი
- ჰარმონიული
- ხიხვი
- ვაზისუბანი
- კახეთი
ღვინო დაყენებულია ქართული ტრადიციული მეთოდით ქვევრში, ჭაჭა-კლერტზე 8 თვიანი დაყოვნებით, ფერმენტაცია წარიმართა ენდემური საფუვრის კულტურით. ღვინის არ არის გაფილტრული და მოსალოდნელია ბოთლში დავარგებისას სედიმენტაციის განვითარება.
ვენახი - ვაზისუბნის მიკროზონიდან.
ღვინოს აქვს საშუალო ინტენსივობის ლამაზი ქარვისფერი. აქვს, მწიფე ატმის, ვნების ხილის, ლიჩის და პომელოს არომატი. საშუალო სხეული, საშუალო მჟავიანობა, დამრგვალებული ტანინები და გადამწიფებული ყვითელი კურკოვანი ხილის საშუალო ხანგრძლივობის დაბოლოება.
ღვინო არ საჭიროებს დავარგებას. მიირთვით 2024-2025 წლებში. შეუხამეთ საშიმის, თეთრ ხორცს და რბილ ყველს.
გიო ფოცხვერაშვილი
ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3