მეღვინეობის შესახებ
მეღვინე - გოგა ხატიაშვილი. მეღვინეობა მუშაობს სამი სხვადასხვა რეგიონის ყურძნის ჯიშზე, კახეთის, იმერეთისა და ქართლის რეგიონებიდან. ამ მეღვინეობის წარმოებული ღვინოების ძირითად სავიზიტო ბარათს წარმოადგენს, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიისა და მუხის კასრებში დავარგების სინთეზი.
მოცულობა
750 მლ
ალკოჰოლი
11.5%
ფერი
ქარვისფერი
არომატი
- ვანილი
- თეთრი ხილი
ტექნოლოგია
ქვევრი/მუხის კასრი
ჯიში
- ციცქა
რეგიონი
- იმერეთი
წელი
2020
მეღვინეობის შესახებ
მეღვინე - გოგა ხატიაშვილი. მეღვინეობა მუშაობს სამი სხვადასხვა რეგიონის ყურძნის ჯიშზე, კახეთის, იმერეთისა და ქართლის რეგიონებიდან. ამ მეღვინეობის წარმოებული ღვინოების ძირითად სავიზიტო ბარათს წარმოადგენს, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიისა და მუხის კასრებში დავარგების სინთეზი.