მეღვინეობის შესახებ
მფლობელი და მეღვინე არის გიორგი მირიანაშვილი, რომელსაც მისი შვილები, ანდრია და ანა, ეხმარებიან ღვინის წარმოებასა და ფრომოუშენში. მეღვინეობა მდებარეობს აღმოსავლეთ საქართველოში, კახეთის რეგიონში, სოფელ შილდაში. მეღვინეობა ფლობს საკუთარ ვენახებს.
ღვინის შესახებ

ღვინოს აქვს ჟოლოსფერი შეფერილობა, ჟოლოს, მარწყვის, მწიფე შინდის და ბალის არომატები. ღვინო დაბალანსებულია, საშუალო მჟავიანობითა და ალკოჰოლით. აქვს საშუალო ხანგრძლივობის, ხილზე ორიენტირებული დაბოლოება. ღვინო არის პრიმერი ტიპის და არ საჭიროებს დავარგებას. მიირთვით 2023-2025 წლებში, ბერძნულ სალათთან, ზღვის პროდუქტების სალათებთან და ხილთან ერთად.

გიო ფოცხვერაშვილი

ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3

მოცულობა
750 მლ
ალკოჰოლი
13%
ფერი
მკრთალი ვარდისფერი
არომატი
  • წითელი კენკრა
გემო
  • მსუბუქი
  • ჰარმონიული
ტექნოლოგია
კლასიკური
ჯიში
  • საფერავი
ადგილი
  • ყვარელი
  • შილდა
რეგიონი
  • კახეთი
წელი
2022
მეღვინეობის შესახებ
მფლობელი და მეღვინე არის გიორგი მირიანაშვილი, რომელსაც მისი შვილები, ანდრია და ანა, ეხმარებიან ღვინის წარმოებასა და ფრომოუშენში. მეღვინეობა მდებარეობს აღმოსავლეთ საქართველოში, კახეთის რეგიონში, სოფელ შილდაში. მეღვინეობა ფლობს საკუთარ ვენახებს.
ღვინის შესახებ

ღვინოს აქვს ჟოლოსფერი შეფერილობა, ჟოლოს, მარწყვის, მწიფე შინდის და ბალის არომატები. ღვინო დაბალანსებულია, საშუალო მჟავიანობითა და ალკოჰოლით. აქვს საშუალო ხანგრძლივობის, ხილზე ორიენტირებული დაბოლოება. ღვინო არის პრიმერი ტიპის და არ საჭიროებს დავარგებას. მიირთვით 2023-2025 წლებში, ბერძნულ სალათთან, ზღვის პროდუქტების სალათებთან და ხილთან ერთად.

გიო ფოცხვერაშვილი

ღვინის კრიტიკოსი, WSET Level 3

Up