მეღვინეობის შესახებ
მარანი მდებარეობს საქართველოს დედაქალაქში, თბილისში. მეღვინეობას სათავეში უდგას მამაო, რომელიც დაბალი ინტერვენციით და ენდემური საფუვრის კულტურით აწარმოებს ქართული ტრადიციული მეთოდით დაყენებულ ღვინოებს ქვევრში. მეღვინეობის ძირითად ფოკუსს წარმოადგენს კახეთის რეგიონი და ამ რეგიონისთვის დამახასიათებელი ყურძნის ჯიშები, თუმცა მარანი ასევე იყენებს რამოდენიმე დასავლურ ყურძნის ჯიშსაც.
მოცულობა
750 მლ
ალკოჰოლი
11.8%
ფერი
ქარვისფერი
არომატი
- თეთრი ხილის ჩირი
- ნიგოზი
გემო
- მწიფე თეთრი ხილი
ტექნოლოგია
ქვევრი
ჯიში
- კახური მწვანე
საოჯახო მარანი
Utskinari
რეგიონი
- კახეთი
წელი
2020
მეღვინეობის შესახებ
მარანი მდებარეობს საქართველოს დედაქალაქში, თბილისში. მეღვინეობას სათავეში უდგას მამაო, რომელიც დაბალი ინტერვენციით და ენდემური საფუვრის კულტურით აწარმოებს ქართული ტრადიციული მეთოდით დაყენებულ ღვინოებს ქვევრში. მეღვინეობის ძირითად ფოკუსს წარმოადგენს კახეთის რეგიონი და ამ რეგიონისთვის დამახასიათებელი ყურძნის ჯიშები, თუმცა მარანი ასევე იყენებს რამოდენიმე დასავლურ ყურძნის ჯიშსაც.