მეღვინეობის შესახებ
მეღვინე - გოგა ხატიაშვილი. მეღვინეობა მუშაობს სამი სხვადასხვა რეგიონის ყურძნის ჯიშზე, კახეთის, იმერეთისა და ქართლის რეგიონებიდან. ამ მეღვინეობის წარმოებული ღვინოების ძირითად სავიზიტო ბარათს წარმოადგენს, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიისა და მუხის კასრებში დავარგების სინთეზი.
მოცულობა
750 მლ
ალკოჰოლი
13%
ფერი
ქარვისფერი
არომატი
- გარგარი
- კვამლი
გემო
- დაბალანსებული
- მწიფე ხილი
ტექნოლოგია
ქვევრი/მუხის კასრი
ჯიში
- ქისი
რეგიონი
- კახეთი
წელი
2020
მეღვინეობის შესახებ
მეღვინე - გოგა ხატიაშვილი. მეღვინეობა მუშაობს სამი სხვადასხვა რეგიონის ყურძნის ჯიშზე, კახეთის, იმერეთისა და ქართლის რეგიონებიდან. ამ მეღვინეობის წარმოებული ღვინოების ძირითად სავიზიტო ბარათს წარმოადგენს, ქართული ტრადიციული ქვევრის ტექნოლოგიისა და მუხის კასრებში დავარგების სინთეზი.